Posted on Leave a comment

Harry Potter Event – Kasteel Doornenburg – 14 april 2018

Header for the Harry Potter event April 2018 Kasteel Doornenburg Nederland
Since this is a Dutch event, I’ve written this post in Dutch. Feel free to use Google Translate if you’re interested in the text 🙂

Harry Potter Event – Kasteel Doornenburg – 14 april 2018

Zaterdag 14 april 2018 vindt het eerste grote Harry Potter evenement van Nederland plaats! Eerder al organiseerde de webwinkel Lemistore een Harry Potter fandag in Almere. Dit jaar pakken ze het groots aan en kun je op zaterdag 14 april in Kasteel Doornenburg (Gelderland) een dag lang jezelf in de wereld van Harry Potter wanen.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je op de foto met een echte sneeuwuil, leer je boogschieten van een pro en kun je meedoen met een potje Zwerkbal. Ook heeft dit kasteel op 14 april een eigen Diagon Alley (of Wegisweg zouden we eigenlijk moeten zeggen), waarbij ik ook aanwezig zal zijn met een stand van The Gloomy Light.

Ontmoet andere Potterheads, doe mee aan activiteiten, shop nieuwe merchandise en geniet van het lekkere eten in het restaurant!

Helaas zijn tickets voor het Harry Potter event op 14 april uitverkocht. Maar geen nood! Op zondag 12 augustus vindt er een tweede editie plaats. Wederom op deze prachtige locatie in Gelderland.

The Gloomy Light is aanwezig met een stand op het Harry Potter evenement van 14 april 2018 in Kasteel Doornenburg van 11.00 – 16.00 uur. Hopelijk tot daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *