Posted on Leave a comment

Midwinter Fair 2018 – 8 & 9 december at Archeon, The Netherlands

Midwinterfair 2018 - 8 & 9 december

Midwinter Fair Archeon 2018 – 8 & 9 december, Alphen aan den Rijn

Scroll down for English text.

Ik heb leuk nieuws! Al jaren ben ik fan van het Archeon (een historisch dorp met gebouwen, shows en acteurs van de prehistorische tijd tot en met de middeleeuwen) en dit jaar ben ik erbij als standhouder op het jaarlijkse Midwinter Fair yulefest!

De markt zal plaatsvinden in een tent op het festivalterrein. Beschermd tegen de regen en hopelijk ook niet al te koud! Ik ben beide dagen aanwezig en neem een hoop leuke spullen mee: de paddenstoel lampjes, namaak perkament, briefpapier, handgebrande houten kaarsenhouders en een héle hoop verschillende handgemaakte toverdrankflesjes.

De Midwinter Fair 2018 is op 8 en 9 december 2018 in het Archeon (Alphen aan den Rijn), zaterdag van 11.00 – 20.00 uur en zondag van 11.00 – 18.00 uur.

Het wordt vast koud en magisch en heel gezellig, dus ik hoop jullie daar allemaal te kunnen ontmoeten 🙂

Koop alvast je toegangskaartje met early bird korting via: Breng me naar de website van het Archeon!

 

Midwinter Fair Archeon 2018 – 8 & 9 december, The Netherlands

I’m so happy to share this news! I’ve always been a fan of the historical village Archeon in The Netherlands and this year I’ll be there as a standholder on their yearly yulefest Midwinter Fair market!

The market will be located in a tent on the festival terrain, so safe from any harsh winter weather. I’ll bring a fair batch of magical glowing mushroom lamps, aged letter paper, woodburned candle holders and lots of unique potion bottles! I also love cosplaying and dressing up, and I’m very excited to get to wear my medieval winter outfit again. I just hope it isn’t too cold, as I’ll be attending both days (december 8 and 9) from 11.00 – 20.00h on saturday and 11.00 – 18.00h on sunday. The Archeon is such a lovely place and really transports you into history. It’s so lovely to be able to be a part of it this year.

It will be cold and wonderful and I hope to be able to see all of you there 🙂

Get your discounted early bird tickets here: Bring me to the Archeon website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *