Posted on 7 Comments

Magical Event april 2018 – Thank you all!

Magical Event april 2018 - The Gloomy Light on Harry Potter event 2018 Doornenburg

Since the Magical Event april 2018 was a dutch event, I’m writing this post in dutch. Curious about what I have to say? Google translate is your friend! (But you’re always welcome to send me a message if you’d like to know more.)

 

Magical Event april 2018

Afgelopen zaterdag, op 14 april 2018, was de eerste kasteel editie van het Magical Event. Een evenement voor alle Harry Potter fans van Nederland, in onze eigen Gelderlandse Zweinstein!  Meer dan duizend Harry Potter fans bezochten kasteel Doornenburg dit weekend om een middag magie te beleven.

Daar was ik er ook één van, maar dan wel als standhouder van The Gloomy Light! Als kleine webshop ondernemer vind ik het altijd erg spannend maar ook heel leuk om direct mijn producten aan het publiek te verkopen. En het feit dat we met z’n allen een dagje konden doen alsof we tovenaars(leerlingen) waren, maakte dat alleen nog maar een mooiere ervaring.

Jullie waren allemaal heel enthousiast over mijn producten en dat was super leuk om te zien. Heel erg bedankt voor een mooie dag! Ik hoop dat de nieuwe eigenaren van de potions, pollepels en paddenstoelen veel plezier beleven aan hun aankopen.

Binnenkort verschijnen de marktproducten ook op mijn webshop, dus als je me gemist hebt op het Magical Event kun je alles binnenkort ook hier bestellen.

Het was een klein maar fijn evenement en hopelijk wordt de volgende editie nog magischer. Bedankt alle bezoekers voor een magische dag en de organisatie voor het super leuke initiatief!

___________

 

Wil je meer zien en lezen over mijn activiteiten als maker, illustrator en designer? En op de hoogte blijven van nieuwe producten en evenementen? Volg me dan ook eens op Facebook of Instagram 🙂

 

7 thoughts on “Magical Event april 2018 – Thank you all!

  1. Heya are using WordPress for your site platform?
    I’m new to the blog world but I’m trying to get started and
    set up my own. Do you need any coding knowledge to
    make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *